Niet te missen

Scandinavische ruimtes

Bij Prapoutel en Pleynet
Ad7i4259Ad7i4259
  • 30
  • 28
  • 58
  • 56

Ben je meer een boomknuffelaar dan een geprepareerde skiër? Verkiest u uithoudingsvermogen boven snelheid, langlaufen boven afdalen? De Nordic gebieden van Les 7 Laux bieden u ook de kans om grote momenten van emotie te beleven in het hart van een prachtig landschap. Of u nu van langlaufen of skaten houdt, de Nordic gebieden van Les 7 Laux hebben voor elk wat wils.

Scandinavische ruimtes

Bij Prapoutel en Pleynet

Noords skigebied Beldina

Het noordse skigebied Beldina in Prapoutel / les 7 Laux, dat zich uitstrekt tussen 1350 en 1450 meter boven zeeniveau, biedt ongeveer vijftien kilometer aan langlaufloipes. Er zijn 5 loipes van verschillende niveaus, zodat iedereen kan genieten van langlaufen op zijn eigen niveau.

  • 1 groene loipe “La carabistouille” biedt een lus van 3 km
  • 1 lichtblauwe “La myrtillette” loipe, 4,3 km lang
  • 1 donkerblauwe loipe “tour du pré de l’Arc”, 5 km lang
  • 1 rood parcours “La Beldina” beslaat een lus van 6 km
  • 1 zwart parcours “le défi de Beldina” biedt een zeer kort maar meer technisch parcours.

Volgens de legende wordt dit Nordic gebied, dat gemakkelijk bereikbaar is vanuit Prapoutel, bewaakt door Elfen en Goblins.

De witte route van Pleynet

Het hoogteskigebied van Le Pleynet biedt misschien maar 3 km geprepareerde skating, maar de schoonheid van het landschap maakt het zo interessant. Deze witte piste, die toegankelijk is vanaf de stoeltjeslift Pincerie op het terrein van Le Pleynet / Les 7 Laux, maakt het mogelijk om op 1950 m hoogte te skiën en te genieten van een uitzonderlijk panorama.

Barioz Noordse gebied

In de buurt van Les 7 Laux

Nordic area: een unieke plek in Le Barioz

Het noordse gebied van de Barioz, met een hoogteverschil van 1450 tot 1900 meter, wacht op langlaufers op de Col du Barioz. Dit hooggelegen gebied biedt een panorama van 360° en 50 km loipes die zijn geprepareerd voor zowel alternatief als skating skiën. Voor liefhebbers van sneeuwschoenwandelen zijn er 8 km bewegwijzerde routes voor wandelaars.

13 langlaufloipes

Piste du refuge, Piste du crêt Luisard, Piste du crêt du poulet en nog veel meer, maar liefst 13 langlaufloipes en een berghut wachten op je voor intense momenten in het hart van een buitengewoon landschap.

Waarom is dat leuk?
Skiën in een prachtige omgevingidyllisch
Profiteervolledigvan aard
Overweegprachtige panorama's
Andere

niet te missen

om te ontdekken!
Sluiten