adobestock-183940060--famveldman.jpeg
Buitenactiviteiten

zonder mama en papa

Prapoutel en Pleynet
  • 42
  • 56
  • 78

Als ze amper kunnen lopen, willen ze al graag nieuwe activiteiten uitproberen. Elke leeftijd heeft zijn eigen behoefte aan ontdekking. Gelukkig hebben de bergen meer dan één truc in petto en bieden ze een heleboel activiteiten die je in de frisse lucht kunt doen zonder dat papa of mama mee hoeft. Het wekelijkse of dagelijkse recreatiecentrum biedt een breed scala aan activiteiten om ervoor te zorgen dat je kinderen met veel herinneringen naar huis gaan.

Sensaties gegarandeerd!

Als je je kind tijdens de schoolvakanties een week of een dag naar een vrijetijdscentrum stuurt, kunnen ze er even tussenuit en genieten van een buitengewone ervaring in het gezelschap van andere kinderen. Het is een kans om nieuwe vrienden te maken of bij te praten met de vrienden van de week ervoor. De busreis naar Prapoutel is een hoogtepunt voor de kinderen, met veel gezang, gelach en grapjes in een gemoedelijke sfeer.

Daar worden de kinderen verdeeld in groepen op basis van hun niveau, zodat ze de kans krijgen om zichzelf te bewijzen en teams te vormen met de meer ervaren spelers, of om samen verder te komen met degenen die nieuw zijn in de discipline. Het hoofddoel blijft hetzelfde: plezier maken.

Het resort biedt een aantal activiteiten om je kinderen bezig te houden: Het Mole parcours in Prapoutel, de super tijdslalom op de blauwe piste in Les Cabris. Dit verblijf in het recreatiecentrum is ook een leerervaring voor je kind. Ze leren zelfstandig te worden en de leiding te nemen over hun eigen leven binnen een groep.

Goed om te weten

Je kind kan een dag of een week deelnemen aan grote spelactiviteiten in een vrijetijdscentrum, maar ook in de kleuterschool of het kinderdagverblijf. Voor oudere kinderen kan de Sportclub een eerste competitieproef zijn.

Ontdek de club

sport

De sportclub is een echte must voor kampioenen en geeft jonge kinderen de kans om voor het eerst competitie te spelen. Lidmaatschap van de club biedt kinderen een geweldige kans op persoonlijke en sportieve ontwikkeling en is mogelijk vanaf 5-6 jaar. De sportclub staat ook open voor tieners, zodat zij de kans krijgen om deel te nemen aan hun eerste wedstrijden in een geweldige sfeer!

De sportclub is een echte kans voor je kind om een nieuwe passie en roeping te ontdekken en vooruitgang te boeken op de pistes van het skigebied 7 Laux. En dat alles met een glimlach op het gezicht! Wat is er beter voor kampioenszaden vol verlangen?


Waarom is dat leuk?
Activiteiten doen opfrisse luchtvoor kinderen
Makennieuwe vrienden
De kinderen zijn verdeeld inleeftijdscategorie

Accommodatie

Sluiten