otbc-cmjn-e1618499275504.jpg

Toeristische dienst Belledonne Chartreuse

Het Office du Tourisme du Belledonne Chartreuse zet zich volledig in voor de promotie van toerisme en evenementen in het massief van Belledonne. Het is namelijk betrokken bij de promotie van een gemeenschapsgebied zoals een gemeenschap van gemeenten en beheert de VVV-kantoren die lokaal informatie doorgeven.

Het VVV-kantoor doet er alles aan om je tevreden te stellen en antwoorden te geven op al je vragen.

De professionals ter plaatse, in de VVV-kantoren, begeleiden je bij het vinden van accommodatie, activiteiten, diensten, toegang tot het resort en nog veel meer.

Ze geven je alle informatie die je nodig hebt voor een geslaagd verblijf in Les 7 Laux.

 

Het VVV-kantoor van Belledonne Chartreuse, verantwoordelijk voor de promotie van Les 7 Laux en de omgeving, heeft een breed scala aan documenten tot uw beschikking, waaronder brochures, kaarten en andere literatuur, om u te helpen optimaal van uw verblijf te genieten.

Wilt u het massief van Belledonne op de fiets verkennen? Aarzel niet om een kaart te komen halen om de mogelijke routes of gewoon ideeën voor tochten te ontdekken.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het nieuws uit je favoriete skioord.

Als je een specifiek verzoek hebt, aarzel dan niet om ons een e-mail te sturen of rechtstreeks contact met ons op te nemen.

ONZE BROCHURES

RAADPLEEG ONZE ONLINE BROCHURES VOOR JE REIS

Winkels & Diensten

Sluiten