standaardstandaard

HET STATION

3 locaties (Prapoutel, Pipay en le Pleynet), 2 pistes, 1 skigebied:

Het skigebied Les 7 Laux is een bezienswaardigheid in het massief van Belledonne. Met uitzicht op het bekken van Grenoble en de vallei van Grésivaudan biedt Les 7 Laux wintersport-, natuur- en bergliefhebbers een fantastische wereld vol prachtige landschappen.

Op slechts 35 km van Grenoble en 50 km van Chambéry is het resort het grootste skigebied in het Belledonne-gebergte en staat het in de top 3 van modernste skiliften in Frankrijk.

Een skigebied midden in de natuur

Een bevoorrechte locatie in de Belledonne

Het resort ligt in het hart van het massief van Belledonne in de Isère en geniet van een bevoorrechte ligging. Les 7 Laux, een skioord in de buurt van Grenoble en niet ver van Chambéry, ligt op een hoogte van meer dan 1350 meter in een natuurlijk sprankelende omgeving. Met zijn flora en fauna, die voornamelijk bestaat uit sparren en dieren die kenmerkend zijn voor het massief van Belledonne, zoals de Tétra Lyre, biedt het resort bezoekers een uitzonderlijke natuurlijke omgeving. Met uitzicht op de vallei van Grésivaudan, biedt het resort het hele jaar door een uitzonderlijk panoramisch uitzicht, met een adembenemend uitzicht op het massief van de Chartreuse.

Een skigebied met vele activiteiten

In de winter is de omgeving gehuld in een witte deken die een openluchtspektakel biedt en de bezoekers in staat stelt naar hartenlust van de berg te genieten. Les 7 Laux bestaat uit 3 pistes (Prapoutel, Pipay, Le Pleynet) en is in de omgeving van Grenoble vooral bekend om zijn skigebied. Met meer dan 120 km aan pistes telt het 51 afdalingen, waardoor skiliefhebbers kunnen genieten van skiën op alle niveaus. Les 7 Laux is een multifunctioneel skigebied en biedt ook tal van buitenactiviteiten, zoals nordic skiën, toerskiën en sneeuwschoenwandelen. De natuurlijke omgeving is een ware speeltuin voor bergliefhebbers. In de zomer is de natuur hier op zijn groenst, met een uitzonderlijk kleurrijk landschap! Liefhebbers van wandelen en mountainbiken kunnen hier hun hart ophalen, gezinnen kunnen verkoeling zoeken in het aquacentrum, sensatiezoekers kunnen bergafwaarts mountainbiken en het resort staat bol van de leuke activiteiten.

Een 4-seizoenen resort in Isère

Het mooie van Les 7 Laux is dat het resort het grootste deel van het jaar open blijft, tot grote vreugde van de trouwe bezoekers. Of het nu winter is met skiën en dergelijke, of het zomerseizoen van mei tot oktober (afhankelijk van de weersomstandigheden), je kunt het hele jaar door genieten van het resort. Het zomerseizoen is ook een uitstekend moment om het skioord vanuit een andere hoek te ontdekken, met zijn buiten- en gezinsactiviteiten, zijn Bike Park en vooral zijn uitzonderlijke natuurlijke omgeving!

ONGEACHT HET SEIZOEN, LES 7 LAUX IS DE IDEALE PLEK OM TE GENIETEN VAN EEN BREED SCALA AAN SPORTIEVE ACTIVITEITEN EN ONVERGETELIJKE MOMENTEN DOOR TE BRENGEN.
Ontdek de

NIET TE MISSEN

des 7 Laux
Sluiten