Niet te missen

Een Wiz rodelafdaling

Pleynet
7-laux-wiz-lugeAd7i2052
©Ad7i2052

In Les 7 Laux is skiplezier in elk seizoen mogelijk! Voor iedereen, ook voor kinderen vanaf 3 jaar onder begeleiding, prikkelt Les 7 Laux al je zintuigen en zorgt het voor nieuwe emoties. Met de Wiz rodelbaan op Le Pleynet kun je de sensatie ervaren van het glijden over de pistes en genieten van de spanning van bochten, tunnels, wendingen en bruggen.

Leuke attractie

voor het hele gezin

De Wiz Luge is een van de sterattracties in Les 7 Laux. De Wiz Luge bevindt zich op Le Pleynet/Les 7 Laux en is een bobslee op rails die zich een weg naar beneden baant door het bos en het prachtige landschap van Belledonne, op een fantastisch kronkelig parcours. De Wiz Luge biedt maximale veiligheid dankzij veiligheidsgordels, een anti-ontsporingssysteem, optionele remmen en een anti-bumper systeem bij het naderen van een andere auto.

Net als een pretpark is de afdaling met de Wiz Luge een van de must-do activiteiten tijdens je verblijf in Les 7 Laux voor een heerlijk middagje uit.

Een buitengewoon parcours

Met eenstijging van 300 meter en een afdaling van 700 meter is deze Wiz Luge afdaling een van de mooiste in Frankrijk. Dit parcours is geschikt voor iedereen en uitgerust met een antibotsingssysteem. Het biedt een unieke ervaring voor iedereen, van 7 tot 77 jaar. Je bent vrij om je snelheid aan te passen aan je stemming en de 108 meter helling op een helling van 15% min of meer snel af te leggen. Snel voor de sensatiezoekers of langzamer voor de minder avontuurlijken, iedereen op dit parcours zal een opmerkelijke tijd beleven.

Een activiteit die iedereen aanspreekt

De Wiz Luge is toegankelijk voor kinderen vanaf 3 jaar onder begeleiding, of vanaf 8 jaar als ze alleen rijden, en laat blijvende herinneringen achter voor jong en oud. Terwijl kinderen die op zoek zijn naar sensatie zullen schreeuwen om meer, zullen minder onverschrokken ouders worden verleid, zelfs als ze een beetje moeten worden geduwd om weer rond te gaan. Er zijn maar liefst 12 bochten, waaronder 7 haarspeldbochten, om van de dapperen Wiz Luge fans te maken!

Of je nu een man, vrouw of kind bent, de Wiz Luge zal je zeker in vervoering brengen.

Waarom is dat leuk?
VoorOntspannendmet je gezin
Voorbeleef een ervaringongewoon
VoorVullenvan sensaties
Andere

niet te missen

om te ontdekken!
Sluiten