Le Pleynet / Les 7 Laux: plezier voor jong en oud op de Wiz Luge
©Jong en oud hebben plezier op de Wiz Luge
Activiteiten

Wiz Luge: railsleeën

Pleynet

Bij Les 7 Laux houden we van de spanning van het glijden! De Wiz Luge is daar een van de beste voorbeelden van. De Wiz Luge is een niet te missen activiteit op Le Pleynet en biedt spanning en sensatie voor jong en oud.

Een leuke activiteit

voor het hele gezin

De Wiz rodelbaan is een van de niet te missen activiteiten in Les 7 Laux. Op de hellingen van Le Pleynet kun je met deze op rails gemonteerde bobslee over kronkelige parcoursen midden in het bos suizen voor een ongewone ervaring. Het is een sensationele rit die voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen: anti-ontsporingssysteem, remkeuze en anti-temperatuursysteem. Alles wat je nodig hebt om in de best mogelijke omstandigheden van je activiteit te genieten.

Wiz rodelen is toegankelijk vanaf 3 jaar en is de perfecte activiteit om van te genieten met je familie, vrienden of alleen! Van 3 tot 77 jaar kun je genieten van de sensationele geneugten van Wiz rodelen.

Een uniek “natuur”-parcours

De cijfers van het Wiz rodelparcours zijn genoeg om iemands hoofd op hol te brengen: 300 meter bergop, 700 meter bergaf. Het is een parcours midden in de natuur, tussen de dennenbomen, dat zich onderscheidt als een van de mooiste van Frankrijk. Het is een geweldige manier om het aangename met het nuttige te combineren, niet in de laatste plaats vanwege het aanpassingsvermogen van de slee op het gebied van snelheid en comfort: je kunt ervoor kiezen om de 108 meter stijging met verschillende snelheden af te razen. We weten zeker dat je enthousiast zult zijn!

Een activiteit voor iedereen!

Een activiteit die iedereen aanspreekt! De Wiz rodelbaan is toegankelijk voor kinderen vanaf 3 jaar onder begeleiding, of vanaf 8 jaar als ze alleen rijden, en laat niemand onverschillig. Kinderen houden van de sensatie van het afdalen midden in de natuur, terwijl ouders gerustgesteld zijn door de ongewone omgeving en de veiligheid van het parcours. Deze niet te missen activiteit is geschikt voor iedereen en zorgt voor onvergetelijke herinneringen.

Waarom is dat leuk?
VoorOntspannendmet je gezin
Voorbeleef een ervaringongewoon
VoorVullenvan sensaties
Anderen

activiteiten

Sluiten