Snakegliss in Les 7 Laux
Activiteiten

Snakegliss

Prapoutel - Pleynet
  • 46
  • 26
  • 58
  • 56

We hebben allemaal een “pilotenkant” die in ons sluimert en die zich gewoon wil uiten. De effecten van een rodelbaan, de snelheid en de slippen, snakegliss combineert al deze leuke elementen en staat synoniem voor plezier! Deze sensationele activiteit is een must-do geworden in Les 7 Laux en spreekt jong en oud aan. Wie durft er aan boord van de slee te springen en alle uitdagingen van de pistes te trotseren?

Een rodelbaan

sensationeel

Wat is Snakegliss?

Een snakegliss is gewoon een grote slee, of eigenlijk 8 kleine sleeën die aan elkaar zijn vastgehaakt tot een grote sneeuwslang! Je kunt de hellingen van Le Pleynet en Prapoutel afdalen aan boord van dit “reptiel van de kou”, uitgerust met vinnen waarmee je gecontroleerd kunt sturen aan je voeten. Het is meer dan gewoon leuk, het is een echt staaltje teamwork en evenwicht om je op koers te houden op de pistes. Deze ongewone slee is een must in Les 7 Laux, want zijn originaliteit is zo verrassend en spreekt alle sensatiezoekers aan!

Met je gezin of met vrienden!

De snakegliss is een echte must in Les 7 Laux en heeft niets te benijden van activiteiten in andere skigebieden. Deze winteractiviteit is geschikt voor kinderen van 5 tot 95 jaar en brengt je langs alle emoties: lachen, plezier, verbazing en nog veel meer! Er is voor elk wat wils: als je op zoek bent naar een rustige afdaling, dan is de voorkant van de snakegliss perfect voor jou. Wil je de spanning opzoeken? De achterkant van de slee heeft genoeg verrassingen voor je in petto.

Deze activiteit is ideaal voor iedereen en kan met familie of vrienden worden gedaan. Het draait allemaal om plezier hebben. Wees gerust, de afdaling wordt geleid door een ervaren gids voor volledig comfort en veiligheid op elk moment.

Wie waagt zich aan de sensationele snakegliss afdaling van de 7 Laux piste?

Waarom is dat leuk?
Voorlachenmet familie of vrienden
Meer ontdekkennieuwe sensatiesschuif
Plezier hebbenna het skiën

Ontdek andere activiteiten

Sluiten