Alpineskiën bij 7 Laux in Isère
Ontdek Les 7 Laux

Het skigebied

51 tracks van puur plezier!

Met meer dan 120 km aan pistes strekt het 7 Laux skigebied zich uit over 2 pistes, 3 locaties en biedt het skiën op hoogtes tot 2400 m. Dit uitgestrekte skigebied heeft 51 pistes, waaronder 11 groene, 14 blauwe, 19 rode en 7 zwarte pistes, plus 7 zwarte “freeski” pistes, zodat skiërs van alle niveaus kunnen genieten van een echt moment van ontsnapping in het 7 Laux skigebied.

Skiën op hoogtes tot 2400m

2 pistes voor nog meer skiën

Met zijn 2 pistes en 22 liften is het 7 Laux skigebied een van de 3 grootste in de Dauphiné. De liften zijn ultramodern, bijna 90% van de vloot is in 10 jaar tijd vernieuwd. Van de 1.500 hectare skigebied zijn er 30 geprepareerd tot groot genoegen van de skiërs.

Een van de parels in de kroon is ongetwijfeld de Vallons du Pra, die afdaalt naar Le Pleynet, een echt reservoir van sneeuw dat sinds 2009 volledig is geprepareerd en een opmerkelijk landschap biedt. Hoewel deze sector 2 zwarte pistes heeft, blinkt het skigebied van 7 Laux ook uit door de diversiteit van de pistes en de pracht van de omgeving.

Sneeuwpark en fungebieden

Snowpark

Les 7 Laux heeft gedacht aan alle skiërs, inclusief freestylers, die aan de kant van Pleynet een snowpark vinden waar ze vooruitgang kunnen boeken en plezier kunnen maken. Dit grote gebied geeft iedereen de kans om nieuwe sneeuwsporten uit te proberen, ook beginners met de Crêt Granier miniboarder. Ervaren boarders kunnen zich wagen aan boardercross op zwart niveau!

Leuke gebieden

Het mollentraject

100% FUN voor het hele gezin!

Een gebied met glijbanen en spelletjes (whoops, tunnel, windklokkenspel, enz.) om een uniek moment met het hele gezin te delen.Een must voor jong en oud!

Afspraak op de piste Souchette in Prapoutel.

De route vande eekhoorn

Tiki is een hyperactieve eekhoorn, een fan van de pistes maar ook erg verstrooid! Elk jaar legt hij een voorraad hazelnoten aan, die hij overal in het skigebied van 7 Laux verstopt.

Maar het zit zo… terwijl hij van zijn favoriete piste afdaalde, verloor hij alle noten die hij bij zich had. Volg Tiki’s spoor en vind alle nootjes verspreid over het landgoed!

Maar wees voorzichtig, je moet obstakels ontwijken, op springplanken springen en zelfs je verstand gebruiken. Kun jij de uitdaging van de verloren hazelnoten aan?

Het noordse gebied

Voor alle langlaufliefhebbers biedt het skigebied 2 skigebieden met 16 km pistes die beginnen inPrapoutel en 3,5 km in Le Pleynet op een hoogte van 1900 m.

Wist je dat

Het netwerk van skiliften 7 Laux is een van de modernste in Frankrijk!
Sluiten