skiër-7-laux-pleynet
©Skiër daalt de piste af aan de Pleynet-kant van Les 7 Laux
ONTDEK DE 7 LAUX

De 3 locaties: Prapoutel - Le Pleynet - Pipay

Elke site heeft zijn eigen charme

Wat Les 7 Laux zo bijzonder maakt in de ogen van de lokale bevolking en vakantiegangers is de perfecte mix van de 3 locaties die Les 7 Laux zijn ziel en sfeer geven.

Prapoutel, Le Pleynet, Pipay: de 3 juwelen van 7 Laux

Prapoutel

Prapoutel ligtop de westelijke hellingen van Les 7 Laux, op een hoogte van 1350 m. Met zijn vele winkels en voorzieningen wordt het beschouwd als het basiskamp van het 7 Laux resort.

Naast het prachtige uitzicht over de Grésivaudan-vallei biedt Prapoutel een breed scala aan recreatieve activiteiten.

  • In de zomer: het buitenzwembad, klimmuur, boogschieten, oriëntatieloop, disc golf, mountainboarden, enz.
  • In de winter: wellnessruimte, sneeuwschoenen, snakegliss, enz.
  • De 2 seizoenen: accrobranche bij zonsondergang

Het is ook het startpunt voor sneeuwschoenwandelingen, langlaufloipes en skiën.

Pipay

Net als Prapoutel ligt Pipay op de westelijke hellingen van Les 7 Laux, op een hoogte van 1550m. Ook hier heb je een prachtig uitzicht over de vallei en geniet je van de ondergaande zon. Het is populair bij de lokale bevolking en je bevindt je hier in het hart van het skigebied. Pipay, met zijn adembenemende uitzichten, kijkt uit over de vallei van Grésivaudan en is een magneet voor wintersporters die kunnen profiteren van de aantrekkingskracht van de helling, die wordt gesymboliseerd door de pistes.

Le Pleynet

Gewiegd door de opkomende zon, verheftLe Pleynet zich op een hoogte van 1450 m en kijkt uit over de prachtige, ongerepte Haut Bréda vallei. Deze plek biedt ook een prachtig uitzicht op de toppen van Belle Étoile en Cabottes. Deze rustige plek straalt authenticiteit uit en verleidt bezoekers met zijn uitzonderlijke panoramische uitzichten. Ver van de bling bling is Le Pleynet een natuurlijke en wilde camping, met alles wat je nodig hebt om een week door te brengen zonder de auto te pakken.

Goed om te weten

De 3 sites van Les 7 Laux bieden zomer- en winteractiviteiten voor onvergetelijke ervaringen met familie en vrienden!
Sluiten