Ad7i4742Ad7i4742

Noords skiën

Hou je van weidse ruimtes, de natuur en het buitenleven? Neem dan de gemarkeerde nordic-ski-loipes. Volg de lussen door bossen, hoogvlakten en open plekken. Dit is je kans om te genieten van een van de mooiste landschappen in de Belledonne regio, terwijl je geniet van een moment van vrijheid en ontspanning.

Prachtige ruimtes

voor Noords skiën

Weg van de drukte van de skiliften kunt u op adem komen en in alle vrijheid genieten van het nordic skiën. Schaatsend of afwisselend, op de langlaufpistes in de 7 noordse skigebieden van Laux kunt u alle technieken van het noords skiën oefenen.

Afhankelijk van de route die u kiest, kunt u uitkijken over de valleien van de Haut-Breda of de Grésivaudan.

Verschillende gebieden gewijd aan Noords skiën

  • Het Domaine Nordique de Beldina in Prapoutel heeft het grootste aantal pistes op alle niveaus, dus er is voor elk wat wils. De langste lus is een rode lus van 6 km. De andere variëren van 3 tot 5 km, exclusief de zwarte lus van 0,1 km die bekend staat als “le défi de Beldina”.
  • De witte route op hoogte in Le Pleynet biedt 3 km aan geprepareerde pistes om te skaten op 1950 m, en is bereikbaar vanaf de stoeltjeslift Pincerie.
  • Op een paar kilometer van Les 7 Laux ligt het skigebied van Barioz. Dit gebied biedt 52 km aan geprepareerde pistes voor Noords skiën (skating en alternatief) en 8 km aan gemarkeerde sneeuwschoenpaden.

Noords skiën leren

Wilt u uw vaardigheden in het noords skiën leren of verbeteren? De instructeurs van Les 7 Laux skischolen leren u de basis en de basistechnieken, zodat u het nordic skiën op eigen houtje kunt beoefenen en vervolgens kunt vertrekken naar het nordic skigebied 7 Laux om optimaal te profiteren van de prachtige loipes.

PRAPOUTEL-BELDINA NORDIC SKIGEBIED

Wist je dat

Noords skiën is mogelijk op de locaties Prapoutel en Pleynet.

Downloaden

het noordse plan
Sluiten