Leuk nummer

Het mollenspoor

Prapoutel - Piste de la Souchette

Les 7 Laux mag dan een paradijs voor freeriders zijn met zijn snowparkparcoursen, het is ook een gezinsresort. De jongste en minder ervaren skiërs kunnen genieten van de Taupe-parcours in Prapoutel.

Ad7i3746Ad7i3746

Het skigebied 7 Laux heeft ook een funzone op de Taupe-loipe, ideaal om je eerste stappen op de piste te zetten of om de sensatie van het skiën te herontdekken voor de minder ervaren skiërs. Een must voor het hele gezin, met een vleugje plezier om de moeilijkheden te vergeten en op een leuke en vooral veilige manier de piste op te gaan! Het Taupe parcours ligt in Prapoutel en is een onvergetelijke ervaring voor jong en oud.

Een leuke route

voor het hele gezin

Als beginners bekend zijn met de groene piste Souchette, die toegankelijk is via de stoeltjeslift Bouquetins aan de kant van Prapoutel, zullen ze blij zijn met de nieuwe lay-out. Deze piste is helemaal omgetoverd en biedt nu een leuk parcours: het Parcours de la Taupe!

En denk niet dat skiën op de Mole Course alleen maar eentonig is! Verre van dat. Bogen, windgongen en whoops volgen elkaar de hele weg naar beneden op, tot groot plezier van jong en oud. Klim over de hindernissen, ga onder de tunnel door, volg de mascotte tot aan de voet van de Prapoutel-pistes – het is een leuke manier om een beginnersgebied onder de knie te krijgen en vergeet de angst voor snelheid en de pistes.

Voor elk wat wils!

Denk je dat het Parcours de la Taupe alleen voor kinderen is? Naast de 4-12-jarigen die het hoofddoel zijn, is het Parcoursde la Taupe ook geschikt voor minder ervaren skiërs, die bij Prapoutel hun eerste vrijheid op ski’s kunnen beleven.

Kinderen zullen het geweldig vinden om door de poortjes in het bos te gaan en wat acrobatiek uit te proberen op het Mole parcours. Al na een paar afdalingen worden ze ervaren skiërs die de hindernissen met meer behendigheid en gemak nemen.

Wat als het mollenparcours het begin was van een verlangen om te freeriden? Wat als de kinderen de smaak te pakken krijgen van whoops? Als je alleen maar dit leuke parcours wilt skiën, hoef je alleen maar een skipas voor de ‘beginnerssector’ te kopen, zonder dat je een volledige skipas voor het hele gebied hoeft te kopen.

Waarom is dat leuk?
Voorveel plezierskiën
Maak eenleuke activiteitmet je gezin
Voora.u.b.voor kinderen
Andere

niet te missen

om te ontdekken!
Sluiten