Leuke route

De route van de eekhoorn

Prapoutel -Pipay - Pleynet

tiki-mascotte-hd.png

Wil je het hele skigebied van 7 Laux ontdekken? Profiteer dan van een zonnige dag en volg de Ecureuil-route. Deze route van 2 uur neemt je mee naar alle 3 de locaties van het skigebied. Van Prapoutel naar Pleynet, via Pipay, heb je een prachtig uitzicht over de vallei aan beide kanten van Les 7 Laux.

Een leuke route

voor het hele gezin

De Ecureuil-route tussen Prapoutel en Le Pleynet geeft je een gevoel van vrijheid en oneindigheid, een gevoel dat de tijd stilstaat in het hart van deze ongerepte vlakte. 2 uur non-stop skiën, toegankelijk voor iedereen, voor een intense ervaring. 2 uur non-stop skiën om het hele skigebied van 7 Laux te verkennen.

U kunt navigeren tussen de verschillende sites die deel uitmaken van het gebied 7 Laux en de Squirrel route samenstellen, waarbij u groene en blauwe pistes kunt nemen. De Écureuil-route is geschikt voor beginners. De liften op de Écureuil-route zijn voorzien van afneembare stoeltjesliften zoals de Chamois stoeltjeslift. De Eterlou stoeltjeslift is niet afneembaar, maar heeft een laadtapijt om de toegang te vergemakkelijken.

De Écureuil route volgen aan het begin van je vakantie of dag is een uitstekende manier om de omvang van het gebied te zien, de mogelijkheden om door te stromen naar de blauwe pistes en om je te oriënteren in de enorme speeltuin die het 7 laux gebied is.

Waarom is dat leuk?
Voorveel plezierskiën
Maak eenleuke activiteitmet je gezin
Naar deskigebiedterwijl je plezier hebt
Andere

niet te missen

om te ontdekken!
Sluiten