Niet te missen

De valleien van Pra

Pleynet
Ad7i6098Ad7i6098
  • 28
  • 62
  • 58

De piste Vallons du Pra bij Le Pleynet, bekend bij alle freeride-fans, is een van de parels in de kroon van Les 7 Laux. Deze piste biedt een prachtig landschap en betovert velen met zijn onberispelijke sneeuwvlakte. Deze gedeeltelijk ongeprepareerde piste begint op 2.400 meter hoogte en biedt een hoogteverschil van 1.000 meter in alle vrijheid.

Een zwart spoor

voor de veeleisende

De Vallons du Pra piste is een zwarte piste, een van de vele die de reputatie van Les 7 Laux hebben gemaakt. Deze piste grenst aan de geprepareerde pistes en is gemarkeerd maar niet geprepareerd. Hij biedt een wereld aan ongerepte sneeuw voor liefhebbers van poedersneeuw en freeriden.

Gemakkelijke toegang

De Vallons du Pra piste mag dan een zwarte piste zijn, hij is nog steeds heel gemakkelijk te bereiken. Dankzij de afneembare stoeltjeslift Gypaète aan de kant van Pipay kun je het begin van de piste bereiken vanaf de top van het resort op 2400 meter hoogte.

Als je niet op zo’n hoogte wilt beginnen, kun je de afneembare stoeltjeslift Oursière nemen naar de Vallons du Pra-piste, vervolgens de Plan du Pra-piste nemen en aftakken naar de zwarte l’évêque-piste. Deze variant vermijdt het hele bovenste deel van de piste, vooral het steilste deel.

Om het einde van het seizoen te vieren, biedt deze nieuwe derby alle sneeuwsportfans de kans om te genieten van een uitzonderlijke dag op de piste van Vallons du Pra!

Prachtig landschap

De piste Vallons du Pra op Le Pleynet begint bovenaan het skioord en biedt een adembenemend panorama met een duizelingwekkend uitzicht over de vallei van de Haut Bréda. Dit is ook het moment waarop het uitzicht op de omliggende bergtoppen zoals de Cime de la Jasse, de Dent du Pra en de Pic de la Belle Etoile adembenemend is.

De aankomst in het skigebied aan de kant van Pleynet is een zeer bucolische ervaring, met een doorgang door het bos voor een aantal van de meest prachtige landschappen, omzoomd met dennenbomen.

De Vallons du Pra piste is de onbetwiste parel in de kroon van Les 7 Laux, ook al is deze alleen voor de meest ervaren skiërs. Adembenemende landschappen voor een unieke ervaring. Als je ski niveau er klaar voor is, en als je van poedersneeuw houdt, mag je deze beroemde piste niet missen.

Waarom is dat leuk?
Profiteer van eennatuurgebiedopmerkelijk
Praktijksport skiën
Skiën op een hellinguitgepakt
Andere

niet te missen

om te ontdekken!
Sluiten