Sneeuwschoenwandelingen in Les 7 Laux
©Sneeuwschoenwandelingen in Les 7 Laux
Activiteiten

Sneeuwschoenen

Prapoutel - Pleynet - Pipay

Terwijl het skigebied 7 Laux een genot is voor alpineskiërs, nordic skiërs en freeriders, is het ook een geweldige plek voor sneeuwschoenwandelaars. Sneeuwschoenwandelaars kunnen niet anders dan versteld staan van de schoonheid van het landschap dat ze ontdekken tijdens hun sneeuwschoenwandelingen.

Neem een grote kom

ZUIVERE LUCHT

en sublimeer prachtige panorama's

Een gebied met vele routes

Vanaf de 3 locaties van het skioord, Prapoutel, Pipay en Pleynet,vind je prachtige sneeuwschoenroutes .

Deze routes, die in alle veiligheid zijn uitgezet, zijn een gelegenheid om het massief van Belledonne en het skigebied van 7 Laux op hun mooist te ontdekken.

De routes :

  • Crêt du Boeuf vanaf Le Pleynet
  • Lussen vanaf het Beldina Nordic centrum in Prapoutel.

Begeleide tochten

Alsu van sneeuwschoenwandelenhoudt , maar het idee om het alleen te doen een beetje ontmoedigend vindt, zijn er tal van sneeuwschoenuitstapjes en -wandelingen voor iedereen. Voor de kleintjes biedt de “école du petit montagnard” een echt “junior beaver” avontuur. Tijdens de sneeuwschoenwandeling kun je de wereld van het bos leren kennen en respecteren, je oriënteren en een schuilplaats bouwen.

Voor de grotere kinderen is een wandeling onder begeleiding van een gids van Les 7 Laux een gelegenheid om de sporen van vossen, gemzen en andere dieren te observeren, terwijl ze genieten van een echte ontdekking van de bergen van het massief van Belledonne op sneeuwschoenen.

Wat ze zeggen

Of je nu alleen bent, onder begeleiding van een gids of in een groep, Les 7 Laux is een van de meest opmerkelijke plekken in de Belledonne om de bergen op hun best te ontdekken op sneeuwschoenen.
Kies uw

ERVARING

sneeuwschoenen

Downloaden

het sneeuwschoenplan

Andere activiteiten

Sluiten