7-laux-pleynet-telesiege-pieton
©Klim naar de top van de pistes met de stoeltjeslift voor voetgangers
Activiteiten

Stoeltjeslift voor voetgangers

Prapoutel - Pleynet - Pipay

Ben je een liefhebber van grandeur? Wil je het panorama aanschouwen en het adembenemende uitzicht over de hele vallei bewonderen? Kom dan als voetganger naar Les 7 Laux en neem een stoeltjeslift naar de top van de pistes. Het is een unieke kans om te genieten van een adembenemend landschap en te ontspannen in Les 7 Laux. Een ideaal uitstapje bij mooi weer, alleen of onder begeleiding, of om samen met je skivrienden te lunchen.

Stoeltjesliften beklimmen

elk seizoen!

De hoogte in

In de winter is het nog nooit zo snel en gemakkelijk geweest om de top van de skipistes te bereiken! Je kunt de toppen bereiken vanaf Prapoutel, Pipay of le Pleynet en genieten van een indrukwekkend uitzicht over de hele Grésivaudan-vallei, de Haut Bréda-vallei, de Bauges of het Chartreuse-massief.

Dankzij de stoeltjesliften kunnen voetgangers op een zonnige dag samen met hun vrienden picknicken boven aan de piste. Geen zin in een snack? Kies voor een maaltijd in een van de bergrestaurants aan het eind van de Bouquetins en Pincerie stoeltjesliften. Ideaal, toch?

Als je van paragliding houdt, kun je ook de stoeltjesliften nemen en over je favoriete skioord vliegen.

Ook in de zomer!

In de zomer brengen de stoeltjesliften je naar de top van de speelplaatsen die favoriet zijn bij downhill-fietsers. De toegankelijke en gemakkelijk te gebruiken stoeltjesliften zijn ook een genot voor wandelaars, die hun routes gemakkelijk kunnen bereiken. Een dagje sporten en ontdekken was dus nog nooit zo eenvoudig met de 7 skiliften van Laux.

De hoogte in

aux 7 laux

Hoe krijg ik toegang

stoeltjesliften voor voetgangers

Het skigebied 7 Laux heeft een breed aanbod aan skiliften waar bezoekers zowel in de winter als in de zomer van kunnen genieten. De volgende stoeltjesliften zijn beschikbaar afhankelijk van de locatie:

  • Zomer: Pincerie / Chamois / Bouquetins
  • Winter: Pincerie / Bouquetins / Grand Cerf

(onder voorbehoud van gunstige weersomstandigheden)

Voor meer informatie :

Voorhebbeneen adembenemend uitzicht vanaf de top van de pistes
Voorzich verplaatsenalleen, met familie of vrienden
Doelooptongewoon

Andere activiteiten

Sluiten