5w5a2089 (kopie)5w5a2089 (kopie)
Activiteiten doen

met je gezin

EN DEEL ONVERGETELIJKE MOMENTEN
Bij Les 7 Laux komt iedereen samen

met zijn stam

voor gezinsactiviteiten!

Of je gezin nu sportief, nieuwsgierig, avontuurlijk of gewoon gepassioneerd door de bergen is… er is vast een activiteit in Prapoutel, Le Pleynet of Pipay waar je als gezin van kunt genieten. Er zijn tal van activiteiten voor alle leeftijden om van te genieten en te delen.

Boomklimmen

Denk je dat Tarzan meer dan 3 jaar oud was toen hij zijn eerste lianen beklom? Hier is het eerste parcours van de Prapoutel accrobranche toegankelijk vanaf 3 jaar. Daarna zijn er andere parcours met verschillende moeilijkheidsgraden. Om het avontuur nog leuker te maken, is het zelfs mogelijk om het parcours ’s nachts af te leggen. En voor degenen met hoogtevrees zijn er plekken met ligstoelen waar je de activiteit zonder risico kunt delen.

“ooooooooooooooohiiiiiiiiiiiiiiaa

Beleef de sensatie van de Wiz Luge

De Wiz Luge is de ultieme gezinsactiviteit op Le Pleynet. Dit soort bobslee op rails is een echte sensatie. Jong en oud kunnen samen afdalen, zo snel of zo langzaam als je wilt. De afdaling van 700 meter door het bos zal zeker een blijvende indruk achterlaten.

Waarschuwing…. scherpe bocht naar rechts!

Meet je behendigheid en oriëntatie met disc-golf

Een perfecte mix van behendigheid en oriëntatieloop, disc golf is de ideale gezinsactiviteit in Prapoutel. Deze activiteit is geschikt voor iedereen en bestaat uit het afleggen van een parcours van 8 markers en het gooien van een disc in een mandje met zo min mogelijk slagen. Een geweldige allround activiteit voor kinderen.

Wandelen en dieren zien

Dieren ontmoeten is ongetwijfeld een van de favoriete activiteiten van kinderen. En het is nog leuker als je alle observatieapparatuur mee kunt nemen. Er zijn pakketten naar ieders smaak, met overnachtingen in berghutten, maaltijden in de bergen en tijd om te observeren. Voor de sportievelingen zijn er themawandelingen, zoals roofdieren ontdekken of meer leren over het bos.

Sluiten