7laux-707-min-e1618321760674.jpg
MOUNTAINBIKE

Nachtelijk elektrisch mountainbiken

Geniet van een unieke ervaring, beleef een unieke zonsondergang vanaf een adembenemend uitkijkpunt, doe mee aan een sportieve activiteit zonder moe te worden terwijl je geniet van het moment – dat is waar elektrisch fietsen ’s nachts op Les 7 Laux om draait. Een echt ongewone ervaring om te delen en te ontdekken deze zomer!

Een

belevenis

Als het een ongewone ervaring is, is het een moeiteloze! Als de dag ten einde loopt, begint voor jou een gloednieuwe dag. Terwijl de laatste zonnestralen het resort strelen, is het tijd voor jou om in het middelpunt van de belangstelling te staan. Aan het stuur van je elektrisch ondersteunde fiets sta je op het punt om een van de meest contemplatieve momenten van je leven te beleven, met een vleugje adrenaline waar we allemaal zo van houden: Met je elektrische fiets naar de top van een bergtop rijden en de zon onder zien gaan, om onvergetelijke herinneringen te vereeuwigen. Maak je geen zorgen, je komt ruim op tijd aan om dit prachtige landschap, met zijn mix van sintelkleuren en verduisterd groen, te aanschouwen. De mountainbikes zijn uitgerust met elektrische ondersteuning, zodat je de meters op volle snelheid kunt beklimmen en meer tijd hebt als je de top hebt bereikt.

Het is een ervaring die zeker onvergetelijke momenten zal opleveren!

Ga sneller

verder

Elektrisch ondersteund fietsen, vooral ’s nachts, opent een hele nieuwe wereld van mogelijkheden en een hele nieuwe manier van fietsen. Deze meeslepende activiteit, die nog relatief onbekend is bij het grote publiek, stelt je in staat om uitzonderlijke panorama’s te ontdekken. Ben je niet vertrouwd met elektrisch fietsen ’s nachts in vergelijking met EV overdag? Geen paniek, je wordt begeleid door een ervaren instructeur die zich aanpast aan je tempo, je niveau en je wensen om ervoor te zorgen dat je de tijd van je leven hebt in het hart van het Massif de Belledonne. Aangesloten op je elektrisch ondersteunde fiets hoef je je niet te haasten of “in het zand te trappen” en moe te worden. Het voordeel van deze ultramoderne fietsen is dat je gemakkelijk van de beklimmingen kunt genieten, minder snel moe wordt en sneller en langer kunt trappen. Dit zijn juweeltjes waarmee je in alle rust kunt fietsen, terwijl je aan het eind van de dag geniet van de luchten van Les 7 Laux.

Uitstapjes

ingelijst

Natuurlijk worden deze uitstapjes, die eruit zien als avontuurlijke ervaringen, begeleid door een of meer ervaren instructeurs die hun passie met je delen, evenals hun advies van onschatbare waarde. Als gidsen vertellen ze je ook een paar sappige anekdotes terwijl je je een weg baant langs de route. Deze nachtelijke EV-ritten zijn gegroepeerd en stellen je in staat een ongewone activiteit te ontdekken om te delen met je familie, vrienden of anderen.

Pas op dat je niet sneller gaat dan de muziek, want je gezichtsveld wordt kleiner en het licht ook. Haal het beste uit het moment en vereeuwig een paar onvergetelijke herinneringen.

Dit vind je misschien ook leuk

Sluiten