ad7i4211-copier.jpg
MOUNTAINBIKE

Mountainbikescholen

en begeleide uitjes

Breng je je vakantie door in Les 7 Laux en wil je alle technieken van het mountainbiken onder de knie krijgen? Neem dan les bij een van de instructeurs van de mountainbikeschool 7 Laux. Groepslessen of individuele lessen, materiaalverhuur, de mountainbikeschool staat klaar om je nieuwe sensaties op de piste te laten ontdekken.

Downhillparcours of mountainbiketochten

Dankzij de ervaren instructeurs van de mountainbikeschool 7 Laux kun je deelnemen aan individuele of groepslessen mountainbiken voor beginners of gevorderden en de hellingen en afdalingen in alle veiligheid trotseren.

Cursussen het hele jaar door

Om je te helpen alle technieken onder de knie te krijgen, biedt de mountainbikeschool het hele jaar door cursussen aan tijdens de schoolvakanties. Downhill mountainbiken vereist veel meer vaardigheden en techniek dan toeren. Door lessen te volgen bij de Mountainbikeschool ben je beter uitgerust om het bikepark met modules en schuine bochten aan te kunnen.

De verschillende modules

Om aan ieders behoeften te voldoen, bieden de instructeurs van Mountainbikeschool 7 Laux verschillende niveaus van mountainbiken aan.

  • Voor kinderen van 6-9 jaar: MetBiker 1 leer je de basis van het mountainbiken met als doel je vaardigheden te perfectioneren en het steeds technischer wordende terrein onder de knie te krijgen.
  • Voor kinderen van 9-12 jaar: Biker 2 richt zich op hetperfectioneren van je vaardigheden en geeft je een meer gevorderde introductie in downhill rijden op oneffen terrein.
  • Voor tieners en volwassenen: Biker 3 biedt downhill-sessies van 3 uur met meer geavanceerde downhill-technieken.

Mountainbike of ATV-EA

De mountainbikeschool 7 Laux biedt een breed scala aan tochten onder begeleiding van een ervaren instructeur. Ontdek de nieuwe routes die worden aangeboden in de omgeving van Bel’velec, gelegen in verschillende gemeenten rond Les 7 Laux, waaronder Les Adrets, Theys en Hurtières.

Bovendien zal Jochen Bogghero je op de helling van Pleynet begeleiden tijdens je mountainbiketochten en je helpen om prachtige sensaties te beleven...

Mountainbiken in de buurt van Chambéry

In Les 7 Laux is mountainbiken een echte must, die elk zomerseizoen veel downhill-liefhebbers op twee wielen aantrekt! Voor uw uitstapjes met de mountainbike kunt u uw eigen materiaal huren of genieten van een mountainbiketocht onder begeleiding van een gediplomeerde instructeur. Het is een kans om te profiteren van de passie van de mensen die het resort het hele jaar door in hun hart sluiten!

Ontdek een groot aantal mountainbikeroutes in de buurt van Chambéry en het bekken van Grenoble in Isère. Trek tijdens uw mountainbiketochten door het kreupelhout en leg onuitwisbare herinneringen vast. Er zijn tal van mountainbikeroutes in Isère, in het Massif de Belledonne, tussen Chambéry en Grenoble, om uit te kiezen in Les 7 Laux. Fietsen of downhill mountainbiken was nog nooit zo makkelijk en is toegankelijk voor alle niveaus.

Dit vind je misschien ook leuk

Sluiten