Fbb 18 WebFbb 18 Web

In de buurt

Geniet optimaal van je verblijf in Les 7 Laux en laat je verleiden door de schoonheid van de bergen in de zomer en de rijkdom van de Grésivaudan vallei.

De juwelen van

DE VALLEI VAN GRÉSIVAUDAN

Er zijn tal van manieren om de verschillende pareltjes van de Grésivaudan-vallei te ontdekken. Op zoek naar iets bucolisch? Wandel door een van de mooiste tuinen van de regio en bewonder de pracht en praal van het Château du Touvet. Op zoek naar spectaculaire sensaties? Klim dan aan boord van de kabelbaan in Saint-Hilaire du Touvet. Naast het adembenemende landschap kun je nieuwe ervaringen uitproberen in het Icare laboratorium. Fort Barraux, Lac de La Terrasse, Lac de la Mirande en de Vallée du Haut Bréda – het lijdt geen twijfel dat de Grésivaudan regio vol schatten ligt te wachten om ontdekt te worden.

De vallei van Grésivaudan

Lodewijk XII noemde het “de mooiste tuin van Frankrijk”. Deze voormalige gletsjervallei, halverwege Grenoble en Chambéry, biedt bezoekers en bewoners een prachtige omgeving. De Grésivaudan Vallei volgt de loop van de rivier de Isère en is de thuisbasis van veel bedrijven die gespecialiseerd zijn in nieuwe technologieën. Het heeft ook een rijk historisch en cultureel erfgoed.

Sluiten