dji-0667-copier.jpg
HET STATION

De 3 locaties

Prapoutel - Pleynet - Pipay

De waarde van Les 7 Laux in de ogen van de lokale bevolking en vakantiegangers ligt in de perfecte mix van de 3 locaties, die Les 7 Laux zijn zeer speciale ziel en sfeer geeft.

Prapoutel, Le Pleynet, Pipay: de 3 juwelen van 7 Laux

Prapoutel

Prapoutel ligtop de westelijke hellingen van Les 7 Laux, op een hoogte van 1350 m. Met zijn vele winkels en voorzieningen wordt het beschouwd als het basiskamp van het 7 Laux resort.

Naast het prachtige uitzicht over de Grésivaudan-vallei biedt Prapoutel een breed scala aan recreatieve activiteiten.

  • In de zomer: het buitenzwembad, minigolf, boogschieten, oriëntatieloop, disc golf, mountainbiken, trot’rX, wandelen, enz.
  • In de winter: sneeuwschoenwandelen, snakegliss…

Het is ook het startpunt voor sneeuwschoenwandelingen, langlaufloipes en skiën.

Pipay

Net als Prapoutel ligt Pipay op de westelijke hellingen van Les 7 Laux, op een hoogte van 1550m. Ook deze plek heeft een prachtig uitzicht over de vallei en geniet van de ondergaande zon. Populair bij de lokale bevolking, het plaatst je in het hart van het skigebied.

Le Pleynet

Gewiegd door de opkomende zon, verheftLe Pleynet zich op een hoogte van 1450 m en kijkt uit over de prachtige, ongerepte Haut Bréda vallei. Deze plek biedt ook een prachtig uitzicht op de toppen van Belle Étoile en Cabottes. Deze rustige plek straalt authenticiteit uit en verleidt bezoekers met zijn uitzonderlijke panoramische uitzichten. Ver van de bling bling is Le Pleynet een natuurlijke en wilde camping, met alles wat je nodig hebt om een week door te brengen zonder de auto te pakken!

Goed om te weten

De 3 sites van Les 7 Laux bieden zomer- en winteractiviteiten voor onvergetelijke ervaringen met familie en vrienden!
Sluiten