Accrobranche in de zomer in Les 7 Laux
Activiteiten

Boomklimmen

aux 7 Laux

De magie van het bewegen van boom naar boom, het plezier van het zien van je vooruitgang stap voor stap, van hindernis naar hindernis, geleid door je avontuurlijke instinct. Dat is het geheim van accrobranche in Les 7 Laux in de zomer. Het is de perfecte manier om hoog te komen en te genieten van het uitzicht!

dji-0463-copier.jpg
Prapoutel en Pleynet zijden
Profiteer

onze avonturenparken

aux 7 Laux

Boomklimmen bij Les 7 Laux is een geweldige manier om tijd door te brengen met familie, vrienden of collega’s! Wil je kind het plezier van accrobranche ontdekken en heeft het geen hoogtevrees? Een kennismaking met het gele parcours is de perfecte manier om de eerste stappen in de bomen te zetten. Goed uitgerust door professionele instructeurs, draait alles om plezier hebben in alle veiligheid! Voel je je op je gemak en weet je dat bomen je vrienden zijn? Het groene en blauwe parcours zien er perfect uit, met tokkelbanen van 40 meter, voordat je je moed verzamelt op het rode parcours!

Het avonturenparcours van Prapoutel dompelt je onder in een totaal overweldigende ervaring, hoog in de bomen.

Het avonturenpark van Le Pleynet biedt jong en oud gegarandeerd sensatie van boom tot boom. Kom ons boomklimpark ontdekken met je gezin of met vrienden, en geniet van het uitzonderlijke uitzicht!

Maak een wandeling door de bomen

In alle veiligheid!

Speel Tarzan en tem het bos naar hartenlust! Doe je harnas aan, maak je karabijnhaken vast en volg de veiligheidsinstructies – alles wat je nodig hebt om veilig in de bomen te klimmen. Hier ben je dan, op de route die je hebt gekozen op basis van je niveau, met een heleboel obstakels die je uit balans kunnen brengen. Gelukkig maken je moed en adrenaline je tot een avonturier, klaar om alles en iedereen aan te kunnen! Rotsklimmen bij Les 7 Laux is jezelf uitdagen en tegelijkertijd plezier hebben.

Beleef een ervaring

overdag

en 's nachts

Het outdoorparcours van Belledonne is een bron van totale onderdompeling en biedt je zowel overdag als ’s nachts een buitengewone ervaring. Overdag kun je de ruimte visualiseren, de fouten in het parcours ontdekken en je aanpassingsvermogen vertienvoudigen. s Nachts is het een ander verhaal… Het licht dimt en je gezichtsveld ook. Je hoofdlamp wordt je ogen en je benen leiden je in een langzaam tempo. Twee avonden per week gaat het avontuur door tot 22.00 uur, zodat je het plezier kunt verlengen.

Met een hoofd vol herinneringen (her)land je, met het verlangen om nog eens te klimmen!


Waarom is dat leuk?
Deavonturiers
Plezier hebbentussenvrienden, familie of stel
Woneneen ervaringimmersief

Dit vind je misschien ook leuk

Sluiten