5w5a2562-copier.jpg5w5a2562 (kopie)
MOUNTAINBIKE

Mountainbike huren

Wil je van je vakantie profiteren om te gaan downhill mountainbiken, maar heb je geen eigen fietsen? Geen zorgen, in Les 7 Laux vind je genoeg plekken waar je een mountainbike kunt huren voor een dagje uit of voor de duur van je verblijf.

Huur uw mountainbike

bij een verhuurbedrijf in Les 7 Laux

Als je rechtstreeks bij Les 7 Laux een mountainbike huurt, profiteer je van deskundig advies van professionals. Bovendien krijg je 1e keus materiaal dat is aangepast aan jouw niveau.

Of je nu een crosscountry mountainbike, een downhill mountainbike in Isère, een enduro mountainbike of een elektrisch ondersteunde mountainbike nodig hebt, de professionals van Les 7 Laux voorzien je van het allernieuwste materiaal voor een perfecte mountainbike ervaring.

Elektrische mountainbikes

Als je een elektrischemountainbike huurt, kun je moeilijkere hindernissen nemen en genieten van veel langere mountainbikeroutes dan je normaal zou kunnen.

Met een elektrische mountainbike heb je een bereik van ongeveer 180 km, genoeg om alle routes in het Belledonne-massief te verkennen, en je kunt ook de nieuwe enduro-routes in Les 7 Laux uitproberen.

Waar vind je je mountainbike?

Als je je eigen materiaal niet mee wilt nemen naar Les 7 Laux, kun je op verschillende plaatsen je mountainbike huren.

Dit vind je misschien ook leuk

Sluiten