e22-chevauxdescrets03.jpg
Een wandeling maken

per pony of paard

Geniet van een moment van medeplichtigheid met de pony’s. Deze aanhankelijke dieren zijn de beste vrienden van kinderen… en ook van hun ouders!

Zin in een ritje te paard? Ontdek de omgeving op een andere manier, op het tempo van het dier.

Speel de

rijders!

We hebben allemaal wel eens op een pony of paard willen rijden…
Het is een magische activiteit die een glimlach van oor tot oor op ieders gezicht tovert, en het is iets om de hele zomer met volle teugen van te genieten!

Vol met

natuur

De natuur leent haar paden en wegen aan ruiters: doorkruis de bossen en ga op ontdekkingstocht in ons prachtige massief. Paardrijden biedt u een bevoorrecht moment midden in de natuur. U zult de schoonheid van de landschappen van de Belledonne ten volle kunnen waarderen. Deze activiteit is toegankelijk voor alle niveaus en kan het hele jaar door door het hele gezin worden beoefend.

Pauze

routine

Een trektocht te paard beantwoordt aan een steeds grotere behoefte om te onthaasten en los te koppelen, een verlangen naar natuur en weidse ruimten.

Paardrijden door de bergen leert ons de natuur op een andere manier te observeren; door te kijken, te luisteren en dingen gewoon te voelen… het stelt ons in staat de vakantieroutine te doorbreken en met een frisse blik naar de omgeving om ons heen te kijken.


Waarom is dat leuk?
Verwen jezelfsensatiesresourcing
Doeeen activiteitnatuur
Bezoekde padenanders
Sluiten