DE MUST-HAVES

Het watersportcentrum

Prapoutel / Les 7 Laux

Wat is er beter na een zomerse dag in de bergen of een dag van totale ontspanning dan een ontspannend moment in het aquacentrum? Het buitenzwembad van Prapoutel / Les 7 Laux, dat alleen in de zomer geopend is, is meer dan alleen een zwembad. Het heeft een peuterbad met paddenstoelensproeiers voor de kleintjes en een groot bad waar iedereen van kan genieten.

E19 Espaceaquatique29 WebagenceuropeE19 Espaceaquatique29 Webagenceurope
©E19 Espaceaquatique29 Webagenceurope

Uitrusting

recreatief

voor alle

In Les 7 Laux is het aquacentrum op het terrein van Prapoutel niet te benijden door de grote badplaatsen. Van het pierenbad met paddenstoelsproeier en miniglijbaan tot het grote zwembad, je zult er een heerlijke dag beleven met het hele gezin.

Het openluchtzwembad, met een bad van 25 meter, zal alle zwemmers aanspreken die graag een duik nemen na een dag wandelen of juist in de vroege uurtjes als het zwembad nog rustig is.

1 GLIJBAAN VOOR KLEINTJES
De glijbaan is geweldig voor kleintjes, zodat ze voor het eerst kunnen glijden in het water.

De ideale plek voor een ontspannen dagje uit

Naast de leuke faciliteiten biedt het aquacentrum Prapoutel een solarium en een snackruimte, zodat iedereen kan genieten van een heerlijk dagje uit. Er is genoeg te eten op het terrein en genoeg tijd om te ontspannen en plezier te maken.

Als je op zoek bent naar een dagje uit dat anders is dan de gebruikelijke wandeldagen, dan is het aquacentrum in Prapoutel / Les 7 Laux een must voor je vakantie in de bergen.

Waarom is dat leuk?
Afkoelenin de zomer
Rodelenop volle snelheid
Geef eengoed momentmet familie of vrienden
Sluiten