7laux-60-web-1.jpg
Activiteiten

Bijlwerpen, kruisboogschieten, biatlonschieten, shurikens

Voor Canadezen is bijlwerpen een bekende discipline en een nationale sport, maar in Les 7 Laux is het nog steeds een leuke en ongewone activiteit om te ontdekken in de zomer. Anderen zullen liever hun vaardigheden testen bij een andere ongewone activiteit: kruisboogschieten.

Prapoutel / Les 7 Laux: Zicht op de site van Prapoutel in de zomer
©De Prapoutel site in de zomer
Prapoutel kant

Activiteiten die vaardigheid en ontspanning vereisen

Je hoeft geen sterke arm te hebben om een bijl te gooien, het gaat allemaal om loslaten en vaardigheid, een soepele, ontspannen beweging en een goede berekening van de rotatie. Kracht is geen factor. Succesvol bijlwerpen heeft alles te maken met vaardigheid.

Voor Canadezen lijkt het misschien een discipline en een nationale sport, maar hier in het resort 7 Laux blijft bijlwerpen een geweldige en ongewone activiteit om te ontdekken in de zomer. Natuurlijk hebben we het hier niet over bijlwerpen zonder technisch advies, maar over een activiteit onder begeleiding van een instructeur. Niet iedereen kan een houthakker zijn.

Jongere kinderen kunnen ook in Ninja-modus komen door Shurikens te leren gooien zoals Naruto in de manga’s!

Biatlon schieten

Zin om te gaan schieten met een geweer, maar vind je het eng? Geen zorgen, wij hebben de oplossing: biatlon schieten met lasergeweren. De doelen lichten op als je ze raakt! Volledig veilig schieten, geen projectielen, geen lawaai, geen afval. 100% milieuvriendelijk.

Ontsnap voor een dag, laat je gaan en concentreer je alleen op het raken van het doel. Hier zijn heroriëntatie en concentratie absoluut essentieel. Er is geen ruimte voor spanning of irritatie.

Zoals

een ninja!

Kruip deze zomer bij Les 7 Laux in de huid van een Ninja met de activiteit shurikenwerpen! Deze kleine messen die in de palm van je hand passen wachten op je om midden op de doelen te landen. Of je nu al een expert bent of nog maar een beginner, shuriken gooien is voor iedereen, en er is geen vooraf bepaald niveau vereist! Begeleid door een professional dompelt deze veilige en ongewone activiteit je onder in een wereld die doet denken aan goede tekenfilms, en dat allemaal in het weelderige groen van het Massif de Belledonne.

Het is een ideale activiteit voor kinderen, die ook de ouders zeker zal plezieren!


Waarom is dat leuk?
Geef eenmooi momentmet familie of vrienden
Leren omde lucht klarenen spanning loslaten
Een activiteit doenin de open lucht

Dit vind je misschien ook leuk

Sluiten