Boogschieten bij 7 Laux in de zomer7laux 70 Min
Activiteiten

Boogschieten / Indianenkamp

Cowboys en indianen spelen op het schoolplein is geweldig, maar het in de bergen doen is nog beter! Doe even alsof je de Robin Hood van de bergen bent en probeer je doelwit precies in het midden te raken. Boogschieten met vrienden, familie of met z’n tweeën deze zomer in Les 7 Laux.

Prapoutel / Les 7 Laux: Zicht op de site van Prapoutel in de zomer
©De Prapoutel site in de zomer
Prapoutel kant
Praktijk

als een Amerikaanse indiaan

Wees geduldig… je hebt wat oefening nodig voordat je met je boog in de hand door de bossen van het resort kunt schieten. Wat is er mooier dan schieten op doelen in een leuke omgeving in het hart van het Massif de Belledonne? In samenwerking met Arc et Flèches in Prapoutel probeer je de 20 doelen te raken die van 5 tot 20 meter zijn uitgezet, waarbij je de juiste schiettechniek, het juiste gebaar en het juiste vizier gebruikt.
Al ervaren? Ga verder en raak de Grizzlybeer of het hert in 3D op 20 meter. Kun jij het?

Een activiteit

voor alle

Een terugkeer naar de kindertijd voor sommigen, een openluchtrecreatie voor anderen, we hebben allemaal wel eens indiaantje willen spelen en de leider van de Tipi willen zijn. Les 7 Laux dompelt je de hele zomer onder in deze magische sfeer!
Als je kinderen hebt van 4 tot 7 jaar, geef ze dan een ongelooflijke ervaring door Fort Apache te trotseren! Maak je geen zorgen, de pijlen doen geen pijn en er is geen risico op letsel. Er is geen reden om het boogschieten niet te proberen bij Les 7 Laux.

Initiatie

of als stagiair

Wil je deze zomer graag boogschieten bij Les 7 Laux, maar weet je niet hoe? Als je een beginner bent, begin dan met “ontdekkings”-sessies. Je leert de basis van het boogschieten en probeert je eerste doelen te raken.
Je hebt het boogschieten al geprobeerd, maar er ontbreekt nog één ding om een echte indiaan van je te maken? Probeer deze zomer een cursus voor gevorderden bij Les 7 Laux en word zo vaardig als je ooit bent geweest!
Wil je opgaan in de natuur en een paar eeuwen terug in de tijd gaan? Probeer dan dieren te raken in 3D!


Waarom is dat leuk?
Betrapt wordenvoor eenIndisch
Testeen activiteitongewoon
Neemplezierin de zomer

Dit vind je misschien ook leuk

Sluiten