7laux 13 Web7laux 13 Web
Ervaring

GENIETEN VAN BUITENACTIVITEITEN

zonder mama en papa

Elke leeftijd heeft zijn eigen behoefte om nieuwe activiteiten te ontdekken. In de bergen kun je, net als elders, genieten van buitenactiviteiten zonder papa en mama dankzij wekelijkse of dagelijkse vrijetijdscentra. Elke leeftijd heeft zijn eigen soort activiteit waar je kind van kan genieten in de buitenlucht.

Prapoutel / Les 7 Laux: Zicht op de site van Prapoutel in de zomer
©De Prapoutel site in de zomer
Prapoutel kant

Sensaties gegarandeerd!

Of het nu winter of zomer is, je kind een week of een dag toevertrouwen aan een vrijetijdscentrum, vooral in Les 7 Laux, is een geweldige ervaring. Ten eerste ontmoeten ze nieuwe vrienden of komen ze weer bij hun vrienden van vorige week. En dan, voor sommigen, is er de busrit vanuit de vallei naar het resort Prapoutel. Er wordt veel gezongen, gelachen en grapjes gemaakt met de gastheer.

Daar aangekomen worden ze in groepen verdeeld op basis van hun niveau.

Aan het einde van de week zullen jullie als ouders snel merken dat je kind elke avond terugkomt van zijn of haar dag in het resort 7 Laux met veel herinneringen om te vertellen. De oriëntatieloop in Prapoutel, zijn geweldige boogschietparcours, zijn vistocht in het Lac de la Jasse en het lachen met zijn vrienden in het aquacentrum. Wat jou betreft, je merkt veranderingen op. Hij kan nu zelf zijn schoenen strikken. En hij is veel handiger en zelfverzekerder. Die week in het recreatiecentrum in de bergen heeft hem veel goed gedaan.

Je kind kan zonder papa en mama genieten van buitenactiviteiten in een dag- of weekcentrum. Voor kinderen in de vallei van Grésivaudan is er een busdienst, dus aarzel niet!


Waarom is dat leuk?
Activiteiten doen opfrisse luchtvoor kinderen
Makennieuwe vrienden
De kinderen zijn verdeeld inleeftijdscategorie

Andere ervaringen

Sluiten