e19-closvalleeblanche03.jpg
Activiteiten

in de zomer met de honden

slee

De beste vriend van de mens zoals ze worden genoemd, een bal van genegenheid, een onverslaanbare sportman, zowel in de zomer als in de winter bieden de honden van Les 7 Laux je een compleet ongewone ervaring. De CLos de la Vallée Blanche biedt het hele zomerseizoen hondenslee-activiteiten aan op Le Pleynet en in de vallei van Haut Bréda.

station-71.jpg
Pleynet kant
worden

een echte musher

Zelfs in de zomer is het ontdekken van sledehonden een must als je naar Les 7 Laux komt. De manier waarop ze zich gedragen en hun omgeving leren kennen, hun dagelijkse leven leren kennen en ze temmen zal enkele betoverende verrassingen onthullen! De activiteit Mushing is ideaal voor alle avonturiers die dromen van een nauw contact met deze legendarische honden die in roedels worden gefokt. Boek op Le Pleynet of La Ferrière een uitzonderlijke dag in Les 7 Laux en maak herinneringen die je nog jaren zullen doen glimlachen. We zeiden toch dat het onvergetelijk was?

Wees

meester van de roedel

Nadat je deze energieke dieren hebt leren kennen en geknuffeld, ben je klaar om de koets te besturen en nieuwe sensaties te ontdekken. Dit is een belangrijk moment in je relatie met het dier, en markeert het begin van een prachtige band. In nauwe samenwerking met de stoeterij Clos de la Vallée Blanche leer je temmen met technieken die al sinds mensenheugenis worden gebruikt, wat deze zomeractiviteit nog spannender maakt.

Ongewoon, krachtig, onvergetelijk, sensationeel– dit zijn de adjectieven die deze Mushing activiteit het beste omschrijven.

Leer

stap voor stap

Wees gerust, je wordt niet meteen in het hol van de leeuw gegooid. Het doel van deze activiteit is om je kennis te laten maken met de levenswijze van deze sledehonden, hun omgeving en vooral om je in de schoenen van een musher te plaatsen. Wat is een musher? Deze term verwijst naar de “hondenleider” of bestuurder van het hondenteam, dus voor één dag word jij de leider van de meute. Tijdens deze meeslepende en sportieve ervaring leer je de beginselen van het besturen van een hondenteam, met een ervaren gids die je de hele dag begeleidt.
In het hart van het sparrenbos waar je doorheen rijdt, ben je in symbiose met de natuur!

Ieder van jullie zal zijn eigen wagen besturen, net als een pelsjager, voor een authentieke ervaring.

Of je nu een gezin, een koppel of een groep vrienden bent, deze activiteit zal je zeker vervullen met sensaties en herinneringen.


Waarom is dat leuk?
Woneneen ervaringongewoon
Blader doorlandschappenuitzonderlijk
Doeeen activiteitfamilie

Dit vind je misschien ook leuk

Sluiten