dsc1069-min-e1618413891698.jpg

Wandelen Isère

Hou je van de natuur en de wijde omgeving, en wil je de bergen ontdekken zoals je ze nog nooit hebt gezien? In Les 7 Laux vinden natuurliefhebbers volop mogelijkheden om te wandelen. Alleen of met een gids, profiteer van de open ruimte om paden, bergtoppen en bergmeren te ontdekken.

Kies je route op basis van je vaardigheden, je gezelschap en je zin om nieuwe dingen te ontdekken.

Natuurpaden in het hart van Isère

Of je nu een winterwandelaar bent met sneeuwschoenen of een zomerwandelaar met routes rond de meren, het wandelgebied 7 Laux heeft voor elk wat wils.

Profiteer van de vele verschillende routes in Isère, waarmee je een breed scala aan hellingen kunt afleggen. Kant-en-klare routes om te voldoen aan je behoefte om er even helemaal uit te zijn.

Kies routes die voldoen aan de wandelbehoeften van je gezin, met circuits rond meren of boswandelingen. Profiteer van je wandelingen in het massief van Belledonne om het landschap te bewonderen en te genieten van prachtige panorama’s op het massief van Chartreuse.

Een parcours voor iedereen in Isère

Of je nu een beginner bent of een fervent wandelaar, kies je routes op basis van het hoogteverschil, het aantal kilometers of het aantal uren wandelen dat past bij je conditie.

Bij Les 7 Laux is wandelen toegankelijk voor iedereen.
Ervaring

ERVARINGEN

ongewoon!
Sluiten