7laux-442-min.jpg
MOUNTAINBIKE

Elektrische mountainbikes

Prachtige berglandschappen ontdekken tijdens een mountainbiketocht is geweldig, maar een elektrische mountainbike is nog beter! Waag de sprong en laat je leiden door de meters die je hebt gemaakt! Een meeslepende ervaring in een natuurlijk adembenemende omgeving.

Ontdek

onbeperkt

Uitstapjes op een elektrische fiets in Les 7 Laux zijn een kans om te genieten van een rustige ontsnapping in het hart van de natuur: je ontdekt adembenemend mooie plekjes! Dankzij de elektrische ondersteuning hoef je je niet te concentreren op de inspanning, je hoeft alleen maar omhoog te kijken, je ogen wijd open te doen en je bent in Les 7 Laux. De elektrische ondersteuningsfiets is niet alleen een aangename en sportieve ervaring, maar maakt de beklimmingen ook wat makkelijker en laat je vooral los in de afdalingen (met mate natuurlijk).

Het is een geweldige manier om optimaal te genieten van je tijd in de frisse lucht, en een echte lust voor het oog!

Wonen

een ongewone ervaring

Mountainbiken is ook in alle rust genieten van het landschap dat Moeder Natuur te bieden heeft. Wanneer je een prachtig uitzicht of een onvermoed panorama tegenkomt, kun je stoppen om een mooie foto te maken, om je mooiste herinneringen te vereeuwigen. Het voordeel van een elektrische fiets in de bergen is dat je gemakkelijker heuvels kunt beklimmen, dus je bespaart energie en kunt langer van je tocht genieten. Met een ‘gewone’ fiets zonder elektrische ondersteuning doe je er vaak langer over en leg je uiteindelijk minder kilometers af, waardoor je een aantal van de natuurlijke schatten in de bergen mist. Om nog maar te zwijgen van de vermoeidheid die dit kan veroorzaken. Met een mountainbike kun je je dus in korte tijd een weg banen door alle plekken die je maar wilt.

Een uitkomst voor contemplatieve types en degenen die graag uitzonderlijke landschappen willen ontdekken.

Uitstapjes

gegroepeerd

Deze technologische juweeltjes geven je de kans om een unieke ervaring te delen met vrienden en familie. Het ontdekken van de naburige dorpen of het bereiken van de andere kanten van het resort is onthutsend eenvoudig op een elektrische mountainbike. U kunt uw elektrische fiets ook alleen huren voor de prachtige BEL VELEC’ routes op de balkons van Belledonne. Wil je begeleid worden door een ervaren instructeur? Op Le Pleynet biedt Coeur de Belledonne je tochten van 2 uur om de mooiste plekjes van deze helling te verkennen. In Prapoutel kun je de speciale routes van Easy Rider volgen.

Je kunt ook elektrische fietsen huren voor de verbinding tussen Prapoutel en Le Pleynet.

Dit vind je misschien ook leuk

Sluiten