Airboarden in Les 7 Laux
Activiteiten

Airboard

Prapoutel - Pleynet

Wat dacht je van het herontdekken van het gevoel van skiën op een besneeuwde helling? Sommige mensen gaan het liefst met scherp de piste op, terwijl anderen het liever rustig aan doen en nieuwe dingen ontdekken door nieuwe glijsensaties uit te proberen. Ontdekkingsreizigers en degenen die graag nieuwe dingen ontdekken: dit is de activiteit voor jou! Er zijn geen woorden genoeg om de sensatie van een Airboard afdaling te beschrijven.

Ontdek

een nieuwe glijsensatie

Het einde van de dag nadert snel in Les 7 Laux en de skiërs beginnen langzaamaan in te pakken. Dat is het moment waarop een nieuwe activiteit het overneemt: met een opblaasbare slee de hellingen van Les 7 Laux af suizen. Het is een sensationele activiteit die zelfs de meest fanatieke skiërs en snowboarders zeker zal bevallen en die zorgt voor een echte ontsnapping voor een moment.

Airboarden, sensatie op hoge snelheid

Airboarden in Les 7 Laux staat garant voor een hele nieuwe sensatie! Zodra je op deze opblaasbare slee ligt, gelijk met de pistes, word je er één mee. Je voelt de kou en de sneeuw in je gezicht, de snelheid neemt toe met elke meter en de adrenaline giert door je heen.

In alle veiligheid jongleer je met snelheid en sensatie, en soms lijkt de helling zo kort dat je helemaal opgaat in je activiteit. Met je handen stevig vastgemaakt aan je opblaasbare slee voel je de bodem van Prapoutel of Le Pleynet snel naderen. Airboarden op de vers besneeuwde hellingen van Les 7 Laux laat je maar één wens na: het keer op keer doen, zo plezierig zijn de sensaties van glijden en snelheid.

Na een drukke dag skiën, wanneer de meeste skiërs naar huis gaan, is airboarden de perfecte manier om het beste te maken van die laatste kostbare momenten in Les 7 Laux. Een activiteit die het gewone op zijn kop zet, toegankelijk voor iedereen!

Hoe werkt het?

Airboarden in Les 7 Laux

Het resort 7 Laux heeft altijd al de reputatie gehad een land van sensatie, ontdekkingen en vooral gedeelde geneugten te zijn. Airboarden past helemaal in deze geest en weerspiegelt de waarden van het skioord. Zin om de sprong te wagen en op topsnelheid de piste op te gaan in een veilige omgeving? Niets is eenvoudiger! Aan de kant van Pleynet kun je met Jochen Bogghero de kunst van het omgaan met je opblaasbare slee ontdekken. Boven aan de piste is er een opblaassessie voordat je halsoverkop op je slee stapt. Ben je er klaar voor? Ga ervoor!


Waarom is dat leuk?
Plezier hebbenmet familie of vrienden
Genieten van activiteitenaprès-ski
Vullen metsensaties

Privé spa

Andere activiteiten

Sluiten