DE MUST-HAVES

Een zomerrodelbaan (Wiz Luge)

Le Pleynet / Les 7 Laux

In Les 7 Laux is skiplezier in elk seizoen mogelijk! Voor iedereen, ook voor kinderen vanaf 3 jaar onder begeleiding, prikkelt Les 7 Laux al je zintuigen en zorgt het voor nieuwe emoties. Met de Wiz rodelbaan op Le Pleynet kun je de sensatie ervaren van het glijden over de pistes en genieten van de spanning van bochten, tunnels, wendingen en bruggen.

7-laux-luge-t-53.jpg

Leuke attractie

voor het hele gezin

De Wiz Luge is een van de sterattracties in Les 7 Laux. De Wiz Luge bevindt zich op Le Pleynet en is een zomerrodelbaan van het bobslee-type op rails die zich een weg baant door het bos en het prachtige landschap van Belledonne op een fantastisch bochtig parcours. Zomerrodelen biedt maximale veiligheid dankzij veiligheidsgordels, een anti-ontsporingssysteem, optionele remmen en een anti-botssysteem bij het naderen van een andere auto.

Een zomerrodelrit wordt een van de must-do attracties tijdens je verblijf in Les 7 Laux voor een geweldig middagje uit.

Een buitengewone zomerrodelbaan

300 meter bergop en 700 meter bergaf, midden tussen de dennenbomen, deze zomerrodelbaan, de Wiz Luge, is een van de mooiste in Frankrijk. Deze baan is geschikt voor iedereen en is uitgerust met een antibotsingssysteem. Het is een unieke ervaring voor iedereen, van 3 tot 77 jaar. Je bent vrij om je snelheid aan te passen aan je stemming en de 108 meter lange helling van 15% meer of minder snel af te leggen. Snel voor de sensatiezoekers of langzamer voor de minder avontuurlijken, iedereen op dit parcours zal een opmerkelijke tijd beleven.

Een rodelbaan voor iedereen

De Wiz Luge is toegankelijk voor kinderen vanaf 3 jaar onder begeleiding en vanaf 8 jaar alleen, en laat blijvende herinneringen achter voor jong en oud. Terwijl kinderen die op zoek zijn naar nieuwe sensaties zullen schreeuwen om meer, zullen minder onverschrokken ouders ook verleid worden. Er zijn maar liefst 12 bochten, waaronder 7 haarspeldbochten, die de moedigen in Wiz Luge fans zullen veranderen!

Mannen, vrouwen en kinderen, de Wiz Luge zal je zeker in vervoering brengen.

Waarom is dat leuk?
VoorOntspannendmet je gezin
Voorbeleef een ervaringongewoon
VoorVullenvan sensaties
Sluiten