Stoeltjesliften voor voetgangers naar 7 Laux in de zomer
Activiteiten

Stoeltjeslift voor voetgangers

In de zomer is het nog nooit zo makkelijk geweest om de top van je favoriete pistes te bereiken. Of je nu de wandelpaden wilt bereiken, de mountainbiketracks wilt uitproberen of de meren te voet wilt ontdekken, Les 7 Laux biedt je de hele zomer de mogelijkheid om met de stoeltjeslift te klimmen!

Klimmen

helemaal naar boven

Vanaf de voet van het station tot aan de top heb je alle tijd om het prachtige uitzicht te aanschouwen. Of je nu in Le Pleynet of Prapoutel bent, je wordt getrakteerd op een weelderige groene omgeving, met bomen en zonovergoten rotsen die voor je ogen flitsen terwijl je klimt. Het is een geweldige manier om de dag te beginnen voordat je de top bereikt, en er liggen nog veel meer verrassingen in het verschiet.

Niets is makkelijker dan in de zomer in Les 7 Laux in slechts een paar minuten naar de top te klimmen.

Overweeg

het landschap

Als je eenmaal de top hebt bereikt, zul je je ogen vullen met verwondering over het natuurlijke schouwspel. De rest is alleen maar beter! Of je nu in Le Pleynet of Prapoutel bent, je hoeft alleen maar je ogen open te doen en alles is recht voor je. Voor de meer beschouwende, kun je genieten van uitzonderlijke panoramische uitzichten over de Grésivaudan vallei en de naburige Chartreuse. Als je je avontuurlijker voelt, kun je je handen (of voeten, wat dat betreft) onderdompelen in de nabijgelegen meren, of gewoon ontspannen aan de oevers.

Trek in iets te eten? Als je je gulzig voelt, kun je de avonturier uithangen en wat bergbessen plukken, zodat er aan het eind van de dag genoeg te genieten valt.

Mooi maken

ontdekkingen

Ja, klimmen naar de top van de pistes betekent ook dat je prachtige ontdekkingen kunt doen, kunt genieten van de majestueuze natuur van de Belledonne, maar ook je dag kunt vullen met herinneringen. Je zult zeker andere families, koppels en vriendengroepen tegenkomen met wie je kennis kunt maken en verhalen kunt delen over een geweldige dag in Les 7 Laux. Terwijl je wandelt, ontdek je een aantal prachtige wandelpaden om langs te wandelen, vind je niet? De kers op de taart is dat als je naar grotere hoogten klimt, je ook kuddes dieren tegenkomt die grazen op het frisse berggras.

Wandel naar de mountainbikeroutes van het resort of kom tot rust met een heerlijke maaltijd in een van onze bergrestaurants.


Waarom is dat leuk?
Stijgbovenaanvan het station
Ontdeklandschappenprachtig
Doeeen activiteitmet je gezin

Dit vind je misschien ook leuk

Sluiten