Pleynet
©Pleynet
Nieuws

Hoe Kerstmis door te brengen

"Gemaakt in 7 Laux?

Met de feestdagen voor de deur is het vaak lastig om het perfecte idee te vinden voor Kerstmis of Oud & Nieuw. Gelukkig heeft je favoriete resort je ingedekt met de beste tips en adviezen voor een feestelijke vakantie in Les 7 Laux.

Gepubliceerd op 27 november 2020

Les 7 Laux

naar de kerstboom

Kerstmis is over minder dan een maand! Als je waarschijnlijk je hersenen aan het pijnigen bent om cadeau-ideeën te vinden waar de hele familie blij van wordt, dan hebben wij waarschijnlijk de oplossing voor je probleem. Als je hebt besloten om thuis te blijven, dan is dit het station dat op 25 december onder de boom schuift! We willen je graag laten kennismaken met ons assortiment aanverwante producten, die zeker in de smaak zullen vallen bij al je kleine stamgenoten, zowel jong als oud.

Nekwarmers voor al je sportieve activiteiten

Gloednieuw en mooi, ze zijn er om je te vergezellen bij al je uitstapjes, of het nu skiën is op de pistes van Les 7 Laux deze winter of je beschermen tegen de kou – ze zijn DE trend deze winter. Naast het feit dat ze COVID-gecertificeerd zijn (categorie 1, 50 wasbeurten), kun je kiezen uit 4 modellen, het model dat zeker je hart zal veroveren. Onze chokers, die te koop zijn bij de VVV-kantoren in Prapoutel en Le Pleynet en in sommige winkels van het resort, zijn de perfecte manier om deze kerst schoonheid met praktisch nut te combineren.

Mutsen voor een warme winter!

Wie heeft er nooit koude oren gehad in hartje winter? Dat gevoel waardoor je zou willen dat je een muts in huis had, of gewoon het feit dat je niet hebt gevonden wat je zocht. Les 7 Laux heeft een leuk en praktisch cadeau-idee bedacht waar iedereen blij van wordt: onze mutsen om je favoriete skioord trots op te laten zien. Er zijn twee verschillende modellen beschikbaar en ze worden verkocht in onze toeristenbureaus in Prapoutel en Le Pleynet, en in bepaalde winkels in het skioord. Koop ze nu voordat ze opraken!

7 Laux” speciale mokken

Een tijdloos en klassiek cadeau, deze mok zal nog jaren meegaan. Geef het hele gezin de officiële mok van het resort cadeau. Wat is er immers lekkerder dan genieten van je koffie, thee of een ander drankje terwijl je je favoriete resort in de gaten houdt? Op elk moment van de dag, of je nu thuis bent of op je werk, Les 7 Laux volgt je overal (tot de laatste druppel). Dus als u ook een eenvoudig en nuttig cadeau wilt geven waar uw omgeving blij mee zal zijn, kom er dan een halen bij onze VVV-kantoren in Prapoutel en Le Pleynet, en in sommige winkels van de badplaats. Onze mokken zijn te koop voor € 6. Val jij voor DE mok gemaakt in “Les 7 Laux”?

Winkeliers in Les 7 Laux

tot uw dienst!

Vind je niet wat je zoekt in onze speciale 7 Laux producten? Geen paniek!

De winkeliers van Les 7 Laux doen hun uiterste best om u samen met ons van de feestdagen te laten genieten. Een hele reeks diensten om u te verleiden, dat is wat de verschillende winkels in en rond het resort u te bieden hebben. Nu het winterseizoen voor de deur staat en ons hart elke dag klopt, bieden wij u de kans (als u dat nog niet hebt gedaan) om koopjes in te slaan en onze lokale bedrijven te steunen!

Na de aankondiging van de regering dat de reisperimeter wordt uitgebreid van één kilometer naar twintig kilometer, met een tijdslimiet van drie uur, kun je gewoon van de gelegenheid gebruikmaken om je kerstinkopen te doen, dankzij onze winkeliers die hard voor je blijven werken. Hoewel de skiliften gesloten zijn voor de kerstvakantie, houden de winkels in het resort hun deuren wijd open om je te verwelkomen. In een tijd waarin wandelen en sneeuwschoenwandelen deze winter belangrijker worden dan skiën, heeft niet iedereen het geluk over de juiste kwaliteitsuitrusting te beschikken om deze winter optimaal van onze bergen te genieten! Of je nu op zoek bent naar een sportwinkel, een winkel waar je materiaal kunt huren om cadeau-ideeën op te doen, een restaurant om afhaalmaaltijden in te slaan, een buurtwinkel om inkopen te doen of een tabakswinkel, je vindt er alles wat je nodig hebt voor de feestdagen en de hele winter door.

Breng je vakantie door in een resort

voor de feestdagen

Terwijl het woord “skiën” op ieders lippen ligt en overal geschreven staat, zal het helaas onmogelijk zijn om alpineski’s aan te trekken (skitochten zijn toegestaan op een speciale route vanuit Prapoutel) en de pistes af te stormen, voornamelijk vanwege de sluiting van de skiliften. Maar je kunt nog steeds de feestdagen doorbrengen in de frisse berglucht! Les 7 Laux draait niet alleen om skiën, en gelukkig maar. Je kunt besluiten om Kerstmis en Nieuwjaar door te brengen in het comfort van het resort om je batterijen op te laden en te profiteren van de grote open ruimtes om te genieten van een scala aan activiteiten, van de meest essentiële tot de meest populaire.

Dus markeer uw agenda voor de feestdagen (als u nog niet hebt geboekt) en kom voor een van de leukste vakanties die u ooit zult hebben, ondergedompeld in het hart van het Massif de Belledonne. Er is genoeg accommodatie beschikbaar, dus je zult zeker een onvergetelijk feestseizoen hebben.

Activiteiten om van te genieten

gemaakt in Les 7 Laux
Sluiten