Winter 2020/2021

De 7 ambassadeurs

Des 7 Laux

Wil jij ambassadeur worden van het merk Les 7 Laux voor het winterseizoen 2020/2021?

Het skioord is op zoek naar zijn 7 ambassadeurs voor het komende winterseizoen!

Op deze pagina vind je een presentatie van het programma en de voorwaarden.

Je hebt tot 1 december 12 uur de tijd om je geluk te beproeven!

De 7 ambassadeurs van Les 7 Laux

Word ambassadeur!

Ben je gek op Les 7 Laux en heb je er je speeltuin van gemaakt? Is Les 7 Laux uw hoofdkwartier? Prijst u het resort vaak aan bij uw vrienden, familie en op sociale netwerken? Maak je graag foto’s en/of video’s van het resort en de activiteiten en wil je deze graag delen met onze community? Wil je het merk Les 7 Laux promoten?

Dan heb jij het in je om ambassadeur te worden!


Hoe ga je te werk?

AANVRAAG

Stuur ons de volgende informatie vóór 12 uur* op dinsdag 1 december naar communication@belledonne-chartreuse.com of via het privéberichtensysteem op de sociale netwerken van het resort:

 • Stel jezelf voor, vertel ons je verhaal over Les 7 Laux en je motivatie om ambassadeur te worden voor het seizoen 2020/2021.
 • De naam van je Instagram en/of Facebook account(s)
 • JOUW beste foto van Les 7 Laux (de foto die gebruikt zal worden voor de battles – zie §SELECTIE)
  LET OP: je mag maar één foto van het resort opsturen, zorg ervoor dat je de juiste foto kiest!

NB: als de kandidaat minderjarig is (minimumleeftijd 16 jaar), moet een ouderlijk machtigingsformulier worden ondertekend en teruggestuurd door zijn/haar wettelijke vertegenwoordigers (ouders of voogden) voor het geval het station hem/haar selecteert om deel te nemen aan de battles.

* Inschrijvingen die na 12.00 uur op 1 december binnenkomen, worden helaas niet geaccepteerd.

DE SELECTIE

Na analyse van de inzendingen worden maximaal 28 inzendingen geselecteerd en de uiteindelijke selectie van de 7 ambassadeurs wordt gemaakt door de 7 Laux Instagram-community.

In dit stadium ontvang je voor dinsdag 8 december een bericht om je te laten weten of je inzending is geselecteerd voor de battles.

Om de 7 ambassadeurs van het seizoen te selecteren, worden er vanaf dinsdag 8 december 2020 fotobattles gehouden in storie op het Instagram-account van het resort. De verhalen worden 24 uur lang op het account van het station geplaatst en de stemmen worden aan het einde van de uitzending geteld.

Er zullen 2 selectierondes zijn:

 • Voor de eerste ronde worden 14 battles georganiseerd op het Instagram-account van Les 7 Laux van dinsdag 8 december tot en met zaterdag 12 december. Voor elke battle gaat de foto met de meeste stemmen door naar de volgende ronde. De foto met de minste stemmen valt af.
 • Voor de tweede ronde worden de 7 battles georganiseerd op het Instagram-account van Les 7 Laux van maandag 14 december tot vrijdag 18 december. Voor elke battle wordt de kandidaat met de foto met de meeste stemmen een van de 7 ambassadeurs voor winter 2020/2021.

Aan het einde van de tweede battle worden de auteurs van de 7 overgebleven foto’s de 7 ambassadeurs van Les 7 Laux voor het winterseizoen 2020/2021.

DE 7 AMBASSADEURS VOOR WINTER 2020-2021

@antoinedelorme73

@photodumonde.fr

@marion_foto13

@leo.cryl

@remduj

@anouk.snow

@timote_faroux

DE 7 AMBASSADEURS – WINTER 2020-2021


Het handvest van de ambassadeurs

Door dit charter te ondertekenen, verbindt de ambassadeur zich ertoe om:

 • De waarden van het merk te delen en te promoten,
 • Correcte en gepaste informatie te verspreiden tijdens individuele en/of collectieve acties en op sociale netwerken,
 • Toestemming te geven voor het gebruik en de verspreiding van afbeeldingen die hen vertegenwoordigen, zowel in Frankrijk als in het buitenland, voor de promotie van Les 7 Laux, in welke vorm dan ook, op welk medium dan ook (inclusief internet) en met welk procedé dan ook, gedurende 5 jaar,
 • De grafische aanbevelingen van de merkcode naleven (regels voor het plaatsen van het merkblok en het niet wijzigen van de grafische elementen, in geval van gebruik: geen verrijking, wijziging of verandering van kleur van de door Les 7 Laux geleverde elementen),
 • De woorden “📸 Ambassadeur hiver 20/21 @les7laux” opnemen in hun Instagram bio,
 • Het Instagram-account @les7laux taggen in elk van hun posts,
 • Aanwezig zijn op minimaal 2 evenementen tijdens het winterseizoen en content creëren,
 • Een van de merkitems van het resort dragen wanneer de ambassadeur op de foto staat (beanie, choker, mok, pet, enz.),
 • Regelmatig foto’s/video’s sturen (naast de geplaatste foto’s/video’s) naar de sociale netwerken van Les 7 Laux,
 • De mogelijkheid hebben om vermeld te worden in publicaties van het resort: blogartikels, posts op sociale netwerken, enz.

Raadpleeg het charter voordat u uw aanvraag verstuurt: AMBASSADOR CHARTER

Dit charter, geldig voor het winterseizoen 2020/2021, wordt ondertekend door elke ambassadeur en gaat vergezeld van een contract waarmee de rechten worden overgedragen om je content te verwerken en te gebruiken op onze communicatiemedia.

De voordelen

 • Verdien punten die kunnen worden ingewisseld voor skipassen die geldig zijn voor zomer 2021 of winter 2021/2022: ACTIES & AMABASSADEURS PUNTEN
 • Profiteer van de zichtbaarheid van het merk op regionaal, nationaal en internationaal niveau
 • De “ambassadeurskit” wordt je aangeboden: ondersteunende tools bestaande uit merkartikelen en goodies: stickers, petten, chokers, mokken, sleutelhangers, caps en pennen.
 • Je wordt uitgenodigd voor een VIP Ambassadeursdag: skiën, leuke activiteiten, sport, maaltijden… op het programma met de 7 Ambassadeurs voor winter 2020/2021.

EN NA :

Na het seizoen leggen we onze kaarten op tafel. Er zal een nieuwe selectieprocedure worden voorgesteld om de 7 ambassadeurs voor winter 2021/2022 te vinden. Maar niets houdt je tegen om je opnieuw kandidaat te stellen 😉

Sluiten